Nuk i’a doli dot, humb jetën nga COVID artisti i njohur i këngës shqiptare

Një lajm i trishtë ka ardhur mëngjesin e sotëm për artin shqiptar. COVID-19 i ka marrë je tën kolosit të poezisë dhe këngës arbëreshe, Zef Kakoca.

Lajmin e hi dhur e ka bërë me dije me anë të një postimi në rrjetet sociale, këngëtari Ilir Shaqiri. Kakoca prej disa ditësh ishte në bet ejë me Covid-19, bet ejë të cilën nuk arriti ta fitonte.

Kakoca është bërë i njohur si një nga kollonat kryesore që luf toi në ruajtjen e gjuhës dhe kulturës shqiptare në Itali.