“Nuk është problemi te vaksina por…”, Hetem Ramadami befason me deklaratën

Gjatë një interviste televizivemedituesi Hetem Ramadani tha se në raport me Covid-19 nuk duhet të fokusohemi te vaksina, por te mirëushqyerje dhe stili i jetës.

Ramadani: Edhe ku virusi tregoi që njerëzit që janë ushqyer mirë, nuk kanë asnjë pasojë nga ai. Problemi është kequshqyerja. E kam thënë që askush nuk po vd es nga virusi, por fokusi duhet të jetë në ndërrimin e ushqimit e në stilin e jetës. Gjithë këto miliarda, po të investohen në stilin e jetës, ku është edhe ushqyerja për të varfrit. Fokusimi te vaksina nuk është zgjidhje.