“Një xhiro nga ‘kazani’ mediatik”, gazetari i njohur publikon fotot dhe nxjerr zbuluar këtë media…

Artan Hoxha e ka bërë sërish. Gazetari i njohur investigativ Artan Hoxha gjithmonë ka nxjerrë zbuluar cështjet e kriminalistetit shqiptare e ndërkombëtare.

Së fundmi ai ka dhënë një intervistë për mediat gjermane nga e cila duket se nuk ka dalë shumë i lumtur. Ai sot ka publikuar disa foto dhe shkruan se do të na marrë në një xhiro nga kazani mediatik gjerman. Ja cfarë shkruan ai.

(ZDF (Televizioni i Dytë Gjerman) është transmetuesi televiziv publik mbarekombetar i Gjermanisë. Ajo drejtohet si një korporatë e pavarur jofitimprurëse nën autoritetin e 16 shteteve që përbëjnë Republikën Federale të Gjermanisë.)