“Një vepër e shumëpritur”, kryeministri Rama prezanton projektin strategjik (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm duke publikuar disa pamje nga punimet për transformimin e sheshit ‘Shqiponja’, një pikë strategjike kjo për lehtësimin e qarkullimit.

“MIRËMËNGJES

dhe me këto pamje të punimeve për transformimin sa më parë të sheshit “Shqiponja”, një vepër e shumëpritur dhe e domosdoshme për kryeqytetin, ju uroj një javë të mbarë

#TiranaqëDuam

#ShqipëriaQëDuam”, shkruan kryeministri Rama.