“Një tjetër lehtësim”, Edi Rama jep një lajm fantastik për gjithë qytetarët

Kryeministri Edi Rama ka dhënë një tjetër jam të mirë mëngjesin e sotëm. Tashmë përmes platformës e-Albania, brenda 3 minutash të gjithë qytetarët mund të korrigjojnë adresën e tyre aktuale të banimit, apo të deklarojë adresën e re. Një procedurë mjaft e thjeshtë, e cila i lehtëson qytetarët nga procedurat burokratike nëpër zyrat e administratës.

“MIRËMËNGJES, dhe me një tjetër lehtësim nga e-Albania, ku ju mund të korrigjoni adresën aktuale të vendbanimit tuaj ose deklaroni adresën e re vetëm në 3 minuta duke përdorur celularin apo kompjuterin pa marrë më rrugën për dokumenta, ju uroj një ditë të mbarë.

Video: