Një lajm i keq për Kombëtaren Shqiptare

Duket se Shqipëria ka rënë në renditjen e fundit të FIFA-s. Statistikat e fundit e kanë çuar vendin tonë nga 69-ta në vendin e 66-të.

Kjo ka ndodhur për shkak se shume skuadra kanë luajtur më mirë gjatë në Evropian, Copa America dhe Kupën e Amerikës Qendrore. Duket se një tjetër disfatë ka ardhur për futbollistët tanë.

Lajmi i mirë është se Kosova ka pësuar ngjitje në renditjen e fundit me plot 5-së vende. Tashmë ajo është e 115-ta.