Një izolim i dytë? Spahiu ngre alarmin, tregon çfarë ndodh në botë dhe lëshon paralajmërimin e fortë

Ish kreu i Aleacës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka ngritur alarmin lidhur me pandeminë e Covid-19 duke thënë se bota po shkon drejt një izolimi të dytë që mund të zgjasë deri në Qershor 2021. “Ka nisur mbyllja e lokaleve, shkollave, aktiviteteve artistike apo sportive, dhe dalja nga shtëpitë në disa shtete të BE në disa orë të natës”, shprehet Spahiu në Facebook.

“Bota po shkon drejt një izolimi të dytë që mund të zgjasë deri në Qershor 2021. Ka nisur mbyllja e lokaleve, shkollave, aktiviteteve artistike apo sportive, dhe dalja nga shtëpitë në disa shtete të BE në disa orë të natës.

(Foto: Policia gjermane vendos gjoba në rrugët kryesor të Berlinit nëse nuk vendoaen maska)

Bota drejt kolapsit epokaliptik ekonomik, politik dhe social”, shkruan Spahiu në postimin e tij.