Nisin ethet në Partinë Demokratike, zbulohen dy emrat surprizë, mes kandidatëve për deputetë dhe futbollistët e njohur

Nisin ethet në Partinë Demokratike. Ashtu si në shumicën dërrmuese në vend, është gati një pjesë të listave të kandidatëve për deputetë, për zgjedhjet parlamentare të vitit 2021.

Mësohet se Andi Lila, mbrojtësi i kombëtares shqiptare është propozuar nga demokratët e Durrësit si kandidat për deputet në këtë qytet.

Propozimi i emrit të tij ka ardhur nga demokratët e qytetit të tij, Kavaja. Ndërsa në listën e Tiranës, është propozuar emri i kapitenit të Tiranës Gentian Muça.