Ngjela nxjerr video-mesazhin e bujshëm, zbulon pse këta dy presidentë janë të shqetësuar

Avokati Spartak Ngjela ka publikuar një videomesazh të një rëndësie të veçantë për shtetin e Kosovës. Ngjela nxjerr videon ku Joe Biden thotë:” Çdo Biden që lindë do ta vizitojë Kosovën, unë e njoh këtë popull, ua njoh ëndrrat që ua kanë mohuar aq gjatë”.

“Ja, ky është presidenti i ri i Shteteve të Bashkuara. Dëgjoheni edhe këtë, dhe kuptoheni qartë pse nuk e uron presidenti i Rusisë, Putin, dhe pse është i nxirë në fytyrë presidenti i Serbisë, Vuçiç…”.