Ngjarje e rëndë, të rinjtë shtyjnë makinën mes borës dhe akullit, gruaja humb jetën rrugës

Një e moshuar ka ndërruar jetë në fshatin Limaj, Dibër, rrugës për në spital. Ndoshta ajo do të kishte shpëtuar nëse rruga do të ishte e kalueshme dhe e pastruar nga dëbora.

ABC ka siguruar pamje nga momenti kur disa të rinj shtyjnë makinën ku ndodhej e moshuara, dhe më pas me anë të disa lopatave përpiqen të heqin dëborën, në mënyrë që mjeti të kalonte dhe t’i drejtohej spitalit.

Në video duket gjithashtu kur të rinjtë përballen me të ftohtin duke u ndërruar me njëri-tjetrin dhe ngrohur duart, për t’iu rikthyer sërish shtyrjes së makinës.

Video: