Ngjarja në Pogradec, gjithçka ndodhi në sy të së shoqes, nuk tregoi pasi kishte humbur aftësinë e të folurit

Pas ngjarjes së rëndë që ndodhi në fshatin Vërdovë të Pogradecit, ku një 46-vjeçar ab zonte me një 13-vjeçare, fshihen detaje të neveritshme dhe të frikshme. Bashkëshortja e Blerim Bizgjonit ka humbur aftësinë për të folur pas një aksidenti. Burime bëjnë me dije se kur 46-vjeçari e detyronte të miturën të shkonte pas mesnate në dhomën e tij, bashkëshortja ka qenë prezente dhe ka parë gjithçka. Ndër të tjera, babai i vajzës së mitur ka deklaruar se Blerimi ishte i interesuar për të fejuar të bijën. Arsyeja përse 13-vjecarja qëndronte në shtëpinë e Blerim Bizgjonit ishte se familja e saj jetonte në kushte të vështira ekonomike. E dhu uara ka guxuar ta denoncojë dhe mësohet se 46-vjeçari e kishte kë cënuar se do e hidhte nga ballkoni.

E mitura rrëfen:

Ai më mbante në shtëpi dhe bënte sikur kujdesej për mua, por më nga cmonte dhe më pas më pë dhu oi. Për herë të parë më ka pëdhu uar në qershor të këtij viti. Kjo ndodhte çdo ditë në shtëpinë e tij. Fillimisht më mori duke i thënë babait se do të kujdesej ai për mua pasi familja ime më mbante dot për shkak të kushteve. Dy javët e para sillej mirë, pastaj filloi të më nga c onte me fjalë, kurse një natë më mbajti deri në orën 04:00 të mëngjesit në ballkon duke më kë cënuar se do të më hidhte nga ballkoni nëse nuk kryeja mar ëdhënie. Ai mund të ketë ab uzuar edhe me vajza të tjera.

Tashmë Blerim Bizgjoni ndodhet pas hekurave dhe do të përballet me akuzën e abu zimeve me të mitur, ndërsa vetë 13 vjeçarja ndodhet në gjendje të rënduar psikologjike.