Nard Ndoka bën lëvizjen surprizë për zgjedhjet e 25 prillit

Sipas një dokumenti të publikuar, Partia Demokristiane e Shqipërisë i ka kërkuar Komisionit Qendror të Zgjedhjeve që votimi dhe numërimi elektronik të aplikohet në të gjitha qarqet e vendit.

Kujtojmë se PD dhe LSI kanë propozuar Korçën dhe Fierin si dy zonat ku të bëhet projekti pilot për votimin dhe numërimin elektronik.