“Muhabet koti”, Blendi Fevziu nuk përmbahet ndaj ministres së Ramës, ja çfarë e revoltoi

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi ka folur për vendimin e ri të qeverisë që vihet në zbatim prej ditës së sotme për mësimin online me kohë të pjesshme.

Për këtë nisi një debat me ish deputeten e LSI-së, Floida Kërpaçin, e cila i tregoi se në një gjimnaz të Tiranës qëndrojnë 20 nxënës të grumbulluar.

Në debat ndërhyri dhe moderatori Blendi Fevziu

Pjesë nga debati

Kërpaçi: Tek Ismail ka mbi 20 veta grumbull.

Kushi: Mbi 20 veta nuk ka asnjë rast.

Kërpaçi: Mund t’jua jap dhe me emër mbiemër e klasën.

Kushi: Nuk do ma japësh për unë jua siguroj se asnjë klasë nuk ka më shumë se 20 veta. Numri i nxënësve në klasa është maksimumi deri në 19.

Kërpaçi: Nëse nuk lejohen grumbullimet mbi 10 veta, si e lejoni me 19 veta në një gjimnaz?

Kushi: Që nga dita e parë e detyrës time, kam qenë në terren cdo ditë për të parë situatën.