Mrekulli e rrallë/ Pamje mahnitëse nga kalaja e Ali Pashë Tepelenës në Butrint (FOTO)

Duket mahnitëse e parë nga sipër kalaja e Ali Pashë Tepelenës në zonën e Butritnit.  Fotot nga Agjencia Shqiptare e Fotografike LSA, na sjellin në vëmendje bukurinë e  kësaj zone.

Mrekulli e rrallë/ Pamje mahnitëse nga kalaja e Ali Pashë

Ndërsa në Kanalin e Vavarit kanë zbarkuar shpendët. Çafka e bardhë dhe Çafka e hirtë që shfaqen ne foto qëndrojë krenare mbi gurët e kalasë duke shijuar diellin dhe freskinë e detit.

Mrekulli e rrallë/ Pamje mahnitëse nga kalaja e Ali Pashë

Mrekulli e rrallë/ Pamje mahnitëse nga kalaja e Ali Pashë

Mrekulli e rrallë/ Pamje mahnitëse nga kalaja e Ali Pashë

Mrekulli e rrallë/ Pamje mahnitëse nga kalaja e Ali Pashë

Mrekulli e rrallë/ Pamje mahnitëse nga kalaja e Ali Pashë