“Mos e humb këtë mundësi”, Ambasada Amerikane jep njoftimin e rëndësishëm

Ambasada Amerikane në Tiranë ka bërë një njoftim të rëndësishëm për nxënësit e shkollave të mesme.” Nëse je nxënës/nxënëse i/e shkollës së mesme në Tiranë dhe ke dëshirë të jesh vullnetar/e e të marrësh pjesë në aktivitete të shërbimit në komunitet, Klubi ynë i Ambasadorëve ka hapur aplikimet për anëtarë të rinj deri më 5 shtator”, thuhet në njoftimin e ambasadës.

Postimi i Ambasadës:

Nëse je nxënës/nxënëse i/e shkollës së mesme në Tiranë dhe ke dëshirë të jesh vullnetar/e e të marrësh pjesë në aktivitete të shërbimit në komunitet, Klubi ynë i Ambasadorëve ka hapur aplikimet për anëtarë të rinj deri më 5 shtator. Nëse je për ruajtjen e mjedisit dhe angazhimin në komunitet, mos e humb këtë mundësi. Apliko tani!