Monika Kryemadhi thotë se e ka kaluar koronavirusin, do habiteni si e mori vesh lajmin

Kryetarja e LSi Monika Kryemadhi, zbuloi për herë të parë se e ka kaluar Covid 19, por nuk pa pasur asnjë simptomë. Kryemadhi zbuloi se lajmin e ka marrë vesh kur ka kryer op erac ionin e bajameve, ndërsa tha se është e vetmja në familje që ka kaluar covidin.

“Po zbuloj diçka për herë të parë. Unë e kam kaluar covid pa asnjë simptomë. Pa temperaturë, dhimbje të tjera me radhë. E mora vesh kur do oper ohe sha nga bajamet dhe mjekët italianë më thanë që e ke kaluar covidin”, tha Kryemadhi.