Momente paniku në përkujtimoren e Kacifasit, vajza që mbante flamurin bie pa ndjenja në tokë

Frikë dhe panik në festimet e Festës Kombëtare Greke në Jug të vendit. Një prej vajzave, e cila mbante flamurin shqiptar në ceremoni, ka humbur ndjenjat duke frikësuar jo pak të pranishmit.

Kjo ngjarje është regjistruar në fshatin Bularat, gjatë përkujtimit të 2 vjetorit të Kostandin Kacifasit.