Ministria e Shëndetësisë publikon shifrat, ja sa raste të reja janë shënuar brenda 24 orëve në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 626 testime dhe janë regjistruar 120 raste të reja. .
Yep