Ministri nuk e votoi marrëveshjen, Ralf Gjoni dogji votën, ja emrat që ishin kundër

Kuvendi i Shqipërisë ka votuar me 99 vota pro marrëveshjen e 5 qershorit. Gjashtë deputetë votuan kundër, 4 abstenuan, ndërsa 6 të tjerë nuk morën pjesë në votim. Deputetët kanë votuar me fletë për shkak të situatës së pandemisë Covid-19.

Nga procesverbali i Kuvendit mësohet se mes atyre që nuk votuan fare ishte edhe ministri i Bujqësisë Bledi Çuçi, si dhe deputetët Eljo Hyska, Lefter Koka, Tom Doshi, Alban Zeneli. Ndersa Ralf Gjoni e dogji voten.

Votuan kundër:

Adriatik Alimadhi

Halil Jakimi

Korab Lita

Myslim Murrizi

Ylli Shehu

Nuk kanë votuar:

Arlind Çaçani

Bledar Çuçi

Tom Doshi

Arben Elezi

Eljo Hysko

Ligoraq Karamelo

Lefter Koka

Erion Piciri

Enver Roshi

Nikolin Staka

Sadi Vorpsi

Alban Zeneli

Abstenuan:

Kujtim Gjuzi

Ramazan Gjuzi

Ervis Meço

Kostaq Papa

Ralf Gjoni dogji voten.

Sipas procesverbalit mësohet se deputeti Ralf Gjoni në kuadratet e votimit ka bërë shënime dhe shenja jashtë objektit të votimit. Për këtë arsye, Sekretariati për Procedurat, Votimet dhe Etikën e vlerëson të pavlefshme.