“Mëngjes i trishtë”, COVID-19 i merr jetën në moshën 53-vjeçare, artistit dhe pedagogut të njohur shqiptar

Një lajm i trishtë ka ardhur mëngjesin e sotëm për skulptorin e njohur Arben Bajo, i cili nuk e ka fituar betejën me COVID-19. Lajmi është konfirmuar nga miqtë e tij në rrjetin social “Facebook”.

“Mëngjes i trishtë! Duararti Arben Bajo nuk i’a doli dot, fitoi Covid-19! Paqe e përjetshme për ty mjeshtër!”, shkruan Arbër Kadia.