“Mendoja se po të më rrinte një djalë afër, do ngelja shtatzënë”, Malaj i lë të gjithë pa fjalë me ato që zbulon për veten e vet

Ish-deputetja e LSI, Nora Malaj e ftuar në emisionin ‘ABC e pasdites’ foli për integrimin e saj pas adoleshencës dhe për arritjen e pjekurisë seksuale. Malaj tha se kur ishte e vogël, në moshën e adoleshencës, ajo nuk ishte shumë e informuar në lidhje me këto tema.

Madje Malaj shtoi se mendonte se kur një djalë do t’i qëndronte afër, do të ngelte shtatzënë.

“Është vërtet e çuditshme. E mbaj mend, në vitin 2003, kur do realizonin një program. Është për tu habitur në fakt, por…unë mendoja se nëse ai djali do më rrinte afër, do ngelesha shtatzënë,”- tha Malaj ndër të tjera.