‘Me moshën i njeh më mirë budallenjtë’, Blendi Fevziu ironizon keq deputetët dhe nuk i kursen batutat

Moderatori Blendi Fevziu ka ironizuar deputetët e Kuvendit lidhur me nivelin e tyre intelektual. Në një debat me deputeten socialiste, Blerina Gjylameti, Fevziu është shprehur me ironi se me kalimin e moshës i njeh më mirë, personat më pak të mençur, duke pretenduar se në Kuvendin e parë pluralist ka pasur më shumë intelektualë.

PJESË NGA BISEDA:

Blendi Fevziu: Që të kemi harxhuar kosto për të bërë këta deputetë që ka parlamenti ynë… Blerina si rri atje në parlament do ma thuash pak.

Blerina Gjylameti: Ka diferencë të madhe, mes të qenit spektator dhe aktor. Keni qenë edhe aktor para disa vitesh, dhe aktor sot. E ke shumë kollaj të gjykosh dhe të përgjithësosh. Nuk mendoj që shkëlqen apo nxin çdo gjë. Në çdo fushë që ka njerëz që shkëlqejnë dhe jo. Politika është ajo që ka prodhuar shoqëria. Shoqëria ka prodhuar këtë politikë që kemi. Blendi je bërë nostalgjik, është me moshë kjo.

Blendi Fevziu: E di! Me moshë i kupton më gjërat, budallenjtë i njeh më mirë.