“Me çfarë do e mbushësh atë shkollë? Të kanë ikur njerëzit me azil në Europë”, kryeministri Rama i jep përgjigjen epike

Shkolla “Ramazan Subashi” në Vorë, nga 3D po kthehet në realitet dhe këtë 26 nëntor do jetë gati më e bukur, më e fortë e me kushte optimale sipas standardeve europiane për nxënësit dhe mësuesit.

Kryeministri Rama publikoi dje fotografi nga punimet për rindërtimin e kësaj shkolle, duke theksuar se shkolla do të jetë njësoj si shkollat e Bashkimit Europian.

Një qytetar i shkruan se me çfarë do ti mbushë shkollat kur të gjithë kanë ikur me azil nëpër Europë.

Rama i përgjigjet me ironi.