Mbledhja e qeverisë merr vendimin e rëndësishëm për drejtuesen e shërbimit të epidemiologjisë në ISHP, çfarë do të bëjë ajo tani?

Mësohet zyrtarisht se Eugena Tomini ka marrë një post të ri dhe shumë të rëndësishëm. Tani ajo është emëruar Zv. Ministre e Shëndetësisë në mbledhjen e fundit të qeverisë.

Ky vendim për postin e ri të drejtueses së shërbimit të epidemiologjisë në ISHP, është botuar tashmë edhe në fletoren zyrtare./Source.al