“Masat anti-COVID”, kryeministri Rama publikon videon dhe zbulon çfarë po ndodh sot

Kryeministri Edi Rama përmes një postimi në rrjetet sociale bën të ditur se ekipet e Task Forcës kanë dalë sot në terren për të këshilluar qytetarët për mbajtjen e maskës në rrugët e populluara të Tiranës.

“Masat #antiCOVID

Task Forca ndërinstitucionale është në krye të detyrës për zbatimin e masave antiCOVID, për të mbrojtur shëndetin e qytetarëve. Ekipet e Task Forcës kanë vijuar edhe sot këshillimet për mbajtjen e maskës në rrugët më të populluara të Tiranës, për të rritur ndërgjegjësimin për rëndësinë e veprimeve individuale për të mirën e përbashkët.

Mos harroni

#maskë

↔? #distancë

#higjienë”, shkruan kryeministri Rama.