Lulzim Basha ultimatum kryeministrit Rama: I kërkoj urgjentisht të

Kreu demokrat Lulzim Basha i ka dhënë ultimatum kryeministrit Edi Rama ‘që të shkulet’ nga ekranet dhe të punojë për situatën e pandemisë në vendin tonë pasi sipas Bashës sistemi shëndetësor ka hyrë në kolaps.

Ai e ka humbur kontrollin ndaj pandemisë. I kërkoj urgjentisht të shkulet nga ekranet , nga instagrami dhe të bëjë atë që i kërkon ligji dhe që i kërkon detyre.

Ju jap fjalën se do të vazhdoj ta bëj ditë për ditë. E di se e keni shumë më të vështrië se kolegët tuaj në vende të tjera por edhe ia keni dalë. Por e vërteta prap se prap ka dalë në pah.

Lutem për shëndetin tuaj, u kërkoj të keni kujdes. e keni parë që unë nuk e mbaj maskën e bëj për tu dhënë një mesazh edhe qytetarëve e për tu thënë se kjo nuk është një lojë, por edhe për tu mbrojtur ju.

Të marrë masa për të mbrojtur jetën dhe shëndetin e njerëzve, ska gjë më të çmuar, është detyra e parë e një qeverie është arsyeja e ekzistencës së tyre.