Lajm i mirë! Ky shtet sapo hapi kufijtë për shqiptarët

Qarkullimi ajror, megjithë vështirësitë e krijuara dita-ditës, po rinis të kthehet në rrjedhë, megjithë rregullat strikte. Kështu TIA njofton se janë 35 fluturime të planifikura nesër ndërsa, Austria dhe një linjë direkte në Frankfurt do të rihapen.

“Austria hap fluturimet me Shqipërinë, ndonëse veç rezidentët EU përfitojnë për momentin.Lufthansa, pas 5 muaj pezullim, rifillon fluturimet me Frankfurtin. 35 Fluturimet e konfirmuara për datën 01.08.2020”, njofton TIA.