Ky është vendi i parë në Shqipëri që mbulohet nga bora

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshjet e para të borës në juglindje te vendit.

Mësohet se në fshatin turistik të Dardhës reshjet janë me intesitet të ulët ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore dhe janë ende të pranishme në lartësi mbi 1200m.

Sipas zyrtareve te autoritetit lokal rrugor, reshjet e pakëta do të përfshijë fshatrat turistike.