Kursi i Këmbimit: Sa shiten dhe blihen euro, dollari, paundi e franga zvicerane

Në tregun valutor vendas, dollari amerikan blihet me 104.30 lekë dhe shitet me 105.10 lekë. Euro blihet me 123.50 lekë dhe shitet me 124.10 lekë ndërsa paundi britanik blihet me 135.60 lekë dhe shitet me 137 lekë.

Franga zvicerane blihet me 114 lekë dhe shitet me 115 lekë të reja./SCAN