Kryeministri Rama shtanget nga lajmi që i jep qytetari: Nuk e kisha dëgjuar këtë çudi

Kryeministri Rama ka debatuar me qytetarët në rrjetin e tij social “Facebook”.

Një ndjekës i shkruan kreut të qeverisë se askush në Parlament nuk i meriton votat pasi të gjithë politikanët bëjnë propagandë.

Rama i përgjigjet se ai duhet ti shikojë mirë ndryshimet.

Replikat

Qytetari: O shefi mir m mir me kto po në bashkin e vlorës çpatet që e prishet xhamin.Shum proboganda po boni po askush nparlament nuk i merito votat e Shqiptarëve. Do zoti del një i hajrit se me ju ka mar fund Shqiperia

Rama: Cfare xhamie prishem ne bashkine e Vlores xhan se nuk e kisha degjuar kete cudi? Sa per marrjen fund te Shqiperise, hidhja syte Vlores njehere se Shqiperia eshte shume e madhe per ta pare te teren nga penxherja e ajfonit dhe mos u ngut me fjale te keqia!