Kryeministri Rama nxjerr pamjet: Nga 3D në realitet! Qentë le të lehin

Kryeministri, Edi Rama ka postuar në Facebook disa foto nga shkolla e re në Shijak, e rikonstruktuar pas tërmetit. Rama shkruan se, kjo shkollë nga 3D u bë realitet, megjithëse ende ka pak punë deri sa të hapet përfundimisht.

“Gati, vetëm për pak ditë shkolla “Kajo Karafili” në Shijak do të presë shumë shpejt në mënyrë dinjitoze fëmijët tanë.

Nga 3D në realitet, puna po vijon përditë, në kantiere me cilësi shembullore, ku punohet me orë të zgjatura dhe marrin formë godinat e pakrahasueshme me ato që shkatërroi tërmeti.

***qentë le të lehin karvani do të ecë më shpejt përpara.”shkruan Rama.