Kryeministri Rama jep lajmin e madh, zbulon marrëveshjen që firmosi sot me Italinë (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama përmes një postimi në rrjetet sociale ka njoftuar se ka firmosur sëbashku me ministrin italian Luigi Di Maio, marrëveshjen për Krijimin e Komitetit të Përbashkët të Përhershëm me Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar Italian.

“Kryeministri – Firmosim sot marrëveshjen për Krijimin e Komitetit të Përbashkët të Përhershëm me Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar Italian, Luigi Di Maio?”, – njofton kryeministri Rama.

VIDEO: