Komiteti Teknik i Ekspertëve merr vendimin, ja kur dhe për sa kohë do të mbyllemi

Sapo ka përfunduar mbledhja e Komitetit Teknik të Ekspetëve dhe më fund anëtarët e shëndetësisë kanë arritur një vendim.

Për shkak të situatës së rëndëuar të pandemisë të vendit tonë, shtim të rasteve të të infektuarve, konfirmimi i variantit të ri në vend sjell edhe ndryshimet e reja.

Në masat e reja anti-Covid që hyjnë në fuqi nga dita e nesërme përfshijnë shtrëngimin e rregullave dhe vendosjen e gjobës për këdo që del në rrugë pa maskë. Sa i përket orës policore, vendi do të izolohet prej orës 20:00 deri në 06:00 për 14 ditë.