Kjo vajzë e re shqiptare po mban gjallë traditën e gjysheve shqiptare/ Do mbeteni pa fjalë se çfarë bën me grep dhe sa bukur i thur

Eli realizon çanta, aksesore dhe gjithçka duke punuar me grep. Eli është nga Mamurrasi por prej me shume se 10 vitesh jeton ne Tirane.

Pasioni i saj me i madh është puna me grep dhe nuk ka asnjë dite kur ajo nuk thur diçka origjinale nga mendja e saj. Çanta, aksesore, apo mbulesa mobiljesh te ndryshme nga ngjyrat e modelet e shumta, Eli ka zbukuruar te gjithe shtepine e saj.

Foto:

Video: