“Kjo është më e rëndësishme”, Bregu del me mesazhin e fuqishëm për politikën

Majlinda Bregu ka bërë thirrje për bashkëpunim rajonal. Në postin e sekretares së Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, Bregu shprehet se duhet të nisë lëvizja me Kartë ID në Ballkanin Perëndimor.

Postimi i Bregut

Nuk ka rëndësi për mua se ku e them nëse është në Zoom, në Skype, në Televizion, në Instagram apo edhe në një revistë me aromë letre si Novimagazin – mjaft të bindemi se jemi kaq pak, vetëm 1??8?? milion të gjithë bashkë dhe 50%e njerëzve në Ballkanin Perëndimor nuk lëvizin lirshëm brenda rajonit. Duhet ta nisim nga lëvizja me Kartë ID dhe harmonizim të tregjeve. E rëndësishme është mos i lëmë premtimet në Zoom, në telefon, në letër apo në revistë.

Nuk ka rëndësi për mua se ku e themi👩🏻‍💻🖨📺📞 nëse është në Zoom, në Skype, në Televizion, në Instagram apo edhe në një…

Posted by Majlinda Bregu on Friday, 6 November 2020