Kjo aktore e famshme ka qenë dikur gruaja e Alban Dudushit dhe ju nuk e keni ditur

Sot Alban Dudushin e shohim më shumë se të lumtur përkrah partneres së tij të re, gazetares së “Top Show” Bieta Sulo, por e mbani mend ish-gruan e tij? Nëse ende nuk e dini, ajo ka qenë një aktore e famshme, madje për disa kohë ka qenë pjesë e spektaklit të humorit “portokalli” në Top Channel.

Nigda Dako quhet aktorja, e cila pas tetë vitesh martesë me moderatorin, nga e cila sollën në jetë vajzën e tyre Joel, u nda nga Dudushi. Megjithatë, pas ndarjes Dako vazhdoi karrierën e saj si aktore, ndërsa viteve të fundit iu përkushtua punës me fëmijët, si drejtuese e Qendrës Kombëtare Kulturore të Fëmijëve.

Foto: