“Kam qenë konviktor”, doktori i VIP-ave rrëfen të shkuarën e tij të vështirë: Mbaj mend që nuk ngopesha me bukë!

Doktori i VIP-ave, Skerdi Faria edhe pse sot është një ndër mjekët më të pasur, fillesat e veta nuk i ka pasur edhe aq të lehta. I ftuar në emisionin ‘Glamour Zonë’, ai ka rrëfyer të kaluarën e tij plot sakrifica.

Ester Bylyku: Cila ka qenë periudha më e vështirë për ty? Që ti mbase e ke vuajtur

Skerdi Faria: Unë në Tiranë, kam qenë një konviktor. Mbaj mend që nuk ngopeshim me bukë. Por këto nuk i quaj vuajtje, sepse edhe sot ka njerëz që nuk ngopen me bukë, dhe ka njerëz që kanë vuajtur shumë më tepër se sa unë.