Juristi Romeo Kara ndan lajmin e trishtë: “Dashtë Zoti ta kaloj sa më lehtë këtë sprovë”

Juristi i njohur Romeo Kara nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale të bërë ditën e sotme, ka zbuluar se është infektuar nga Covid-19. Ky virus që ka gjunjëzuar mbi 185 shtete dhe sa i përket vendit tonë, ne po kalojmë valën e 3-të.

Romeo theksoi se si shumë persona të tjerë as ai nuk u kursye nga virusi dhe u shpreh që uron ta kalojë sa më lehtë këtë sprovë.

“Menuja e ditës: COVID19 dhe Politikë 99-she. Dashtë Zoti t’a kaloj sa më lehtë edhe këtë sprovë. Morali është i lartë” -shkroi ai në postimin e tij./Source.al