Ju kujtohet Tili, personazhi i filmit të njohur shqiptar? Ja sa ka ndryshuar dhe ku jeton ai sot (FOTO)

Jo të paktë janë ata njerëz që bëhen nostalgjik për filmat e vjetër shqiptarë. Njëri prej tyre, që me siguri iu kujtohet është filmi ‘Shoku ynë Tili’. Një film kushtuar një djali çapkën, por që falën ndihmës së shokëve, mësueses, familjes dhe këmbënguljes së tij arriti të shkëlqejë në mësime.

Arben Latifi është aktori që luajti rolin e Tilit në atë film. Prej vitesh ai jeton në Gjermani dhe ka krijuar familje

Ndërkaq në foto mund ta shikoni që tiparet e fëmijërisë mishërohen edhe sot.