Ja përse ra sot tërmet fiks aty ku ndodhi tërmeti i 26 nëntorit? Ka folur sizmologu shqiptar: Duhet të

Sot Durrësi u lëkund nga një tjetër tër.met me magnitudë 4.1 ballë me epiqendër në veri të Ishmit duke sjellë panjk te qytetarët. Por a ka vend për t’u shqetësuar? Sizmologu Rexhep Koçi qetëson qytetarët dhe shprehet se nuk ka arsye.

“Ky tër,met është në atë zonë që ka qenë edhe ai i 26 nëntorit, kjo zonë herë pas here ka emetuar të tilla ngjarje, kështu që nuk është ndonjë gjë për t’u ala rmuar. Të gjithë tër.metet këtë rrjedhojë kanë.

Nuk duhet të ketë asnjë shqetësim”, tha ai, duke shtuar se asnjë nga pasgod itjet që do të vijojnë nuk do të jetë më e madhe se ajo që shkatë rr oi Durrësin dhe Thumanën vitin e kaluar. 51 persona humbën jetën në Shqipëri.