Iris Luarasi si kurrë më parë, i jep moderatorit përgjigjen epike

Iris Luarasi, Sevim Arbana dhe Altin Hazizaj, u janë përgjigjur disa pyetjeve të moderatorit Ermal Peçi në intervistën “Një mesazh tolerance…”.

“Çdo ti thoshe një homoseksuali që martohet me një grua për shkak të mentalitetit?, ishte kjo pyetja që Ermali I bëri Altinit. Ky I fundit iu përgigj:

“Ka ndryshuar mentaliteti, martohu me kë të duash. Ka vd ekur koha kur të martonte lagja”.

Për pedagogen Iris Luarasi moderatori bëri pyetjen: Çfarë do ti thoshe atyre që vlerësuan ato që pranuan edhe afera seksuale me ta?

“A do ti shaja me libër shpie”, ishte kjo përgjigja epike dhe e sinqertë e pedagoges.

Kjo një përgjigje krijoi një atmosferë humori, ku Sevimi duke qeshur pohon se edhe ajo si Irisi do i shante me libër shtëpie teksa Ermali shtoi se nuk e kishte pare kurrë më parë Irisin me kaq doza sinqeriteti.

Por çdo i thoshte Sevimi për tolerancën Sali Berishës?

“Ta mësojë edhe njëherë sa nuk është vonë”, u përgjigj ajo. Nderkohë që Ermali dhe Altini shperthyen në të qeshura, ndërsa Irisi po ashtu duke qeshur shton se “kur ti bien dhëmbët e ka fjalën’.