Ilir Meta publikon foton me qenin, qytetarët ‘e masakrojnë’: I ke vënë dhëmbë floriri? (FOTO)

residenti Ilir Meta është vazhdimisht aktiv në rrjetet sociale. Por jo vetëm kaq, kreu i shtetit tërheq vëmendjen me postimit që zgjedh të ndajë me ndjekësit e tij.

Të njëjtën gjë, Meta ka bërë edhe së fundmi. Meta ka publikuar një foto në Facebook. “Me Charlin”, shkruan Presidenti, ndërsa pranë tij shfaqet qeni i bardhë.

Por këto pamje janë pasuar nga reagime të ashpra të qytetarëve, të cilët nuk e kanë kursyer Ilir Metën edhe pse në faqen e tij të rrjetit social.

Ata i kujtojnë gjendjen e popullit shqiptar dhe sjelljen e presidentit në të tilla situata.

Foto:

As soon as it’s very important to receive your ideas down on paper, do not forget that you’re writing for other people to academic essay writer read, therefore it is important to ensure you don’t ramble on.