Humb jetën pedagogu i njohur shqiptar

Është ndarë nga jeta ditën e sotme profesori i njohur Luigj Vaso. Vaso ka qenë profesor i kontabilitetit në Fakultetin Ekonomik, ndërsa lajmin e trishtë e ka dhënë profesori i Ekonomikut Fatmir Memaj.

Ai shkruan se profesori ishte model i përkushtimit dhe korrektësisë në punë, i respektuar nga të gjithë. “Sa e vështirë është të shkruash lajmin e hidhur të ndarjes nga jeta të Prof. Luigj Vaso.

Profesori ishte model i përkushtimit dhe korektësise në punë, i respektuar nga të gjithë. U prehsh në paqe profesori ynë, profesor i vlerave të larta profesionale dhe njerëzore”, shkruan Memaj.