Hollywood-i në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur

Aktori i njohur Ben Cross është ndarë nga jeta në moshën 72 vjeçare. Përfaqësuesit e aktorit, të njohur për rolin e atletit Harold Abrahams në filmin Chariots of Fire, thanë se ai v diq papritur për shkak të një semundje.

Në një postim në Facebook, vajza e tij Lauren shkroi se ishte “zemerthyer” për vd ekjen e të atit. Ajo u shpreh se aktori ishte semurur dhe kohët e fundit gjendja e tij u përkeqësua. Ndërkohë që përfaqësuesit Ben Cross shtuan se ai sapo kishte mbaruar xhirimet e filmit horror The Devil’s Light dhe këtë vit do të shfaqet në një rol kryesor në filmin Last Letter From Your Lover.

Gjithashtu aktori ka luajtur rol në mini-serinë e parë ndonjëherë të HBO, The Far Pavilions, në vitin 1984, si edhe në filmin hórror Dark Shadoës në 1991. Cross, i cili vd iq në Vjenë, kishte dy fëmijë, Lauren dhe Theo.