Habit Fatjoni, vajza që i ka rrëmbyer zemrën është ajo që i dhuroi kafshime, nuk do ta besoni për kë bëhet fjalë…

Vetëm situata të papritura ka “Për’puthen” ditët e fundit dhe fansat i adhurojnë. Pas përfundimit të takimeve me Melisë, Fatjonit i është qepur pas një tjetër vajzë me të cilën ka patur takime interesante.

Bëhet fjalë me anën me të cilën takimi i nxehtë ishte më shumë se i tillë për Fatjonin. Ata biseduan shumë takimit por pjesët më interesante ishin ato intimet ku nuk munguan puthjet, përqafimet e masazhet. Mes fjalëve të shumta Ana e kafshoi dhe duket se konkurrentit kjo gjë i pëlqeu shumë.

Në studio, ai pranoi para të gjithëve se nëse ka një vajzë që mund t’i ketë hyrë në zemër është Ana. Po ju si mendoni se do të shkojnë takimet e tjera mes tyre?