Gazetari i njohur ofendon rëndë Fatos Nanon: “Ti je një dordolec politik”

Shpërtim Nazarko nuk ka duruar dhe ka bërë një deklaratë mjaft të ashpër për ish-politikan shqiptar, Fatos Nano i cili u rikthye në vend pas 15 vitesh.

Gazetari u shpreh se i vjen ndot nga ai pasi nuk e konsideron aspak një politikan të aftë por një dordolec politik i cili nuk e ka ndihmuar kur ka patur më shumë nevojë.

“E pashë atë dhe më erdhi ndot nga ai. Ekonomist që nuk i ka dhënë asgjë Shqipërisë, po nuk ka shkruar një artikull të vetëm dhe ka fytyrë të na japë mend atje si një dordolec politik, e turpshme.

Më erdhi ndot, vetëm se kisha tim atë sëmurë se do t’i kthehesha dhe t’i thosha o budalla ke 30 vjet, na mbahesh dhe burrë i mençur, hale. Ku i ke ata artikuj, nuk ke shkruar një artikull, ke 30 vjet, të ka bërë 5 herë kryeministër Shqipëria, s’ke thënë një llaf, s’ke folur një llaf. Vetëm rri atje para gaxhoit, pi konjak dhe i dërdëllis popullit tënd, se ç’ishte ky e, se ç’ka ky e, se ç’bën ky.

T’i vijë turp që del në televizor, që zë dhe ekranet. E ka bërë 5 herë ky vend, ia ka shpërblyer ato 5 vjet burg me 5 herë të bërë kryeministër. S’ka thënë asnjë ide dhe vazhdon të mbajë prapë atë megalomanin. Ide ke apo jo? Po shkruaj një artikull. Shkruaj dhe budallallëk” -tha ai.