Festë në familjen e kryeministrit Rama, Zaho feston ditëlindjen e tij të 7-të, Greg Rama i bën urimin special dhe publikon momentet e veçanta

Në familjen e kryeministrit Edi Rama dje ka pasur festë. I vogli i familjes, Zaho ka festuar ditëlindjen e tij të 7-të.

Mes urimeve të shumta, për Zahon nuk ka munguar edhe një urim special nga vëllai i tij i madh Greg Rama.

Në familjen e kryeministrit Edi Rama dje ka pasur festë. I vogli i familjes, Zaho ka festuar ditëlindjen e tij të 7-të.

Mes urimeve të shumta, për Zahon nuk ka munguar edhe një urim special nga vëllai i tij i madh Greg Rama.