Falas apo me pagesë? Rama e konfirmon për herë të parë dhe bën premtimin publik për vaksinën kundër COVID-19

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se vaksina kundër COVID-19 kur të vijë në vendin tonë do të jetë falsa për të gjithë.

“Po”, tha Rama pasi u pyet nga gazetarja se kur të vijë vaksina a do të jetë falas për të gjithë.

PJESË NGA KONFERENCA:

PYETJE: Presidenti i SHBA deklaroi se kur ta kenë vaksinën do ta shpëndajnë falas, po ne?

Edi Rama: Po!