“Është pa shkollë”, Monika Kryemadhi sfidon hapur ministren e Arsimit

Kryetarja e LSI Monika Kryemadhi sfidon ministren e Arsimit Besa Shahini duke i kërkuar asaj të nxjerrë diplomën.
Në emisionin “Hard Talk”, Kryemadhi tha se Shahini është pa shkollë dhe nuk ka diplomë. “Kërkojani” i tha ajo gazetarit.

Kryemadhi: Universitetet Shqiptare duhet të jenë totalisht të pavarura nga politika shqiptare. Universiteti është universitet. Universiteti merret me gjeniun. Universiteti merret me studentin, edukon brezin e ri. Vetëm në Shqipëri univeristeti i rri gati-tu politikës. Ministrja pa diplomë shkolle, me kolegj dy-vjeçar vjen dhe urdhëron, apo fyen universitetin shqiptar.

Qafoku: Për Besa Shahinin e keni fjalën?

Kryemadhi: Po sigurisht.

Qafoku: Është pa shkollë?

Kryemadhi: Po pa shkollë është. Ku e ka diplomën? Kërkojani.