Eni Vasili i tha do ta ul, Andi Bushati lëshon gojën fare: Po ajo të ngeli pa bërë ty, ku e ke nderin?

Ditën e enjte, në emisionin e zonjës Eni në Top Channel, vijuan ak uzat “e z jar rëta” me të cilat ky emision dhe televizion po merret prej ditësh, për Lulzim Bashën. Mirëpo gjatë diskutimeve, zonja Eni, k ërc ënoi gazetarin Andi Bushati, se do t’i fikë mikrofonin, pasi ky i fundit po tallej dhe po e qesharakëzonte propagandën që po bëhet ndaj liderit të opozitës, duke deklaruar me ironi se Basha është tr ad hëtar sepse edhe flokët i mbante si “ju gosllav”. Këtu zonja Eni, nuk e duroi fare batutën dhe donte të fikte mikrofonin e gazetarit.

Pjesë nga biseda: Andi Bushati: Po, po, ja dhe flokët si ju gosllav i paska mbajtur ky Basha. Zonja Eni: Bushat.

Andi Bushati: Kjo që bën ti, është si të citojmë Palokën dhe të themi se ka të drejtë Basha. Unë si njeri i pavarur duhet të citojë Palokën? Si njeri i pavarur t’i citove Majkon për të mbështetur Ramën.

Dyrnjaja: Nuk jam aq miop sa të krahasoj Majkon me Palokën. Bushati: Kush është kriteri i të vërtëtës? Ja që i ka prerë flokët si jugosllav?

Bushati: Na e ul mikrofonin, edhe kjo të ka ngelur ty, është në nderin tënd të ulësh mikrofonin. Thuaj ta ulin mikrofonin! Ule mikrofonin!